Valt erbjudande: VINTER PÅ MARSTRAND

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

VINTER PÅ MARSTRAND

Från 5 650 SEK

Per vistelse

 

Nu kommer vintern smygande på Marstrand. Andas in den friska, kalla havsdoften och se hur krispet lägger sig på vattnet. 

 

Avsätt en helg för varandra och mys ner er i vår gemytliga lobby och ta en god kaffe eller varför inte en värmande Irish Coffe framför brasan med lite tilltugg och njut av den fantastiska havsutsikten. Checka in på våra mysiga rum, ta på er en morgonrock och koppla av en stund i den varma bastun innan maten. Förgyll upplevelsen med ett uppfriskande dopp i havet. På kvällen ingår det 2 rätters middag och ni får njuta av god dryck, service och ljuvlig mat med havet framför er. Under dagarna tar ni in den vackra naturen på Marstrandsön, låna en karta och vik av vandringslederna för att upptäcka historiska och sevärda platser. 

 

I paketet ingår:

  • 2 nätter
  • Afternoon tea på lördagen
  • Frukost
  • 2-rätters middag båda kvällarna (Kockens val. Matavvikelser måste delges innan ankomstdagen)
  • Bastu 
  • Gratis träning i vårt gym

 

Vi har 39 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Vi har få hundrum och har möjlighet att ta emot mindre hundar max 12kg, hundavgift på 250kr tillkommer. Vill du ta med hund måste bokning ske via mejlbekräftelse till oss.

 

Avbokning ska ske senast 7 dagar innan ankomst annars debiteras det fullt ut.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-10-19 - 2023-02-28
Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Gym & Bastu
  Frukost
  Middag lördag
  Middag fredag
  Afternoon tea
  Logi

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för VINTER PÅ MARSTRAND. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster: